Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013


 Βιοπεδία και Δυσμενείς Συντονισμοί.
  



Στα πλαίσια της νέας οπτικής αντίληψης του φυσικού μας σώματος ως «ενεργειακής συμπύκνωσης» και της συνεχούς αλληλεπίδρασης του Βιοπεδίου μας με τα συνυπάρχοντα ενεργειακά πεδία του σύμπαντος (είτε αυτά έχουν φυσική είτε τεχνολογική προέλευση) δεχόμαστε επιρροές κατά κανόνα «επιθετικές», με την έννοια του εξαναγκασμού μας σε δυσαρμονική αντήχηση. Άμεσα, συνήθως αυτές περνούν απαρατήρητες και μόνο εκ των υστέρων και βάση των αποτελεσμάτων τους αντιλαμβανόμαστε την ενδεχόμενη επιρροή τους. Πώς μπορούμε να έχουμε συνειδητή αντίληψη αυτής της κατάστασης και τι να κάνουμε για να την αντιμετωπίσουμε, τόσο σε φυσικό όσο και σε «μεταφυσικό» επίπεδο, ακόμη και όταν αυτή είναι εσκεμμένη;

 


Παρακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις των ερευνητών αντιλαμβάνεται κανείς πως έχει αρχίσει να συνειδητοποιείται ευρύτερα η Ύπαρξη μας ως «Όντα Ενέργειας» που συνυπάρχουν, αλληλεξαρτώνται και αλληλεπιδρούν με «Αντικείμενα και Φαινόμενα Ενέργειας». Πως το Σύμπαν δεν είναι παρά ένα σύνολο ενεργειακών πεδίων με διαφορετικές Ιδιότητες και πιθανόν διαφορετικούς βαθμούς Συνείδησης. Αυτό, το δεύτερο, από μόνο του αποτελεί ένα τεράστιο θέμα, ωστόσο εδώ θα μας απασχολήσει συγκυριακά.

«Όντα» (Βιοπεδία) θεωρούνται εκείνες οι συμπυκνώσεις ενεργειακών πεδίων που εμπεριέχουν το «είδος» της ενέργειας που αποκαλούμε Ζωτική. Η γνωστή Πράνα, Τσι, Οργόνη κλπ, ουσιαστικά δηλαδή η εντέχνως παρεξηγημένη Σεξουαλική. Διότι η φύση της Ενέργειας που, εκπηγάζοντας από την Πρώτη Δημιουργική Αρχή, παρέχει την Ιδιότητα της Ζωής είναι εκείνη την οποία εμείς αντιλαμβανόμαστε (ως κάποιο βαθμό) και αποκαλούμε Σεξουαλική. Τα Όντα τα διαχωρίζουμε σε Οργανικά και Ανόργανα. Οργανικά θεωρούμε όσα γίνονται αισθητά στο ευκλείδειο σύμπαν, ενώ Ανόργανα όσα εκδηλώνονται και κινούνται πέραν αυτού, και επομένως δεν γίνονται αισθητά από τις πέντε αισθήσεις. Κοινή Ιδιότητα των δύο ομάδων είναι η κατοχή βαθμών Συνείδησης, Ατομικής ή Συλλογικής ή και των δυο.

Κάτω από αυτό το πρίσμα, θα μου επιτρέψετε να προτείνω πως, «αντικείμενα» θα έπρεπε να θεωρούνται μόνο όσα προκύπτουν από την δράση των Όντων. Και για να περιοριστούμε στα δικά μας, όσα αποτελούν ανθρώπινες κατασκευές. Έτσι, σ’ ένα πάρκο για παράδειγμα, οι παιδικές κούνιες είναι αντικείμενα. Τα λουλούδια όμως και οι βράχοι που συνθέτουν ένα παρτέρι, είναι Όντα.
Το παρτέρι, το πάρκο, η πόλη στην οποία αυτό βρίσκεται, είναι «φαινόμενα». Ένα φαινόμενο μπορεί να υφίσταται επομένως εξ αιτίας φυσικών ή τεχνιτών διεργασιών ή και των δυο. Για την ακρίβεια, κάθε τεχνητό φαινόμενο στηρίζεται στην ύπαρξη και την διαδικασία ενός φυσικού. Το ίδιο και κάθε αντικείμενο.
Είναι εύλογο πως δεν μπορούμε να έχουμε ένα βραστό αυγό χωρίς να στηριχθούμε στο φαινόμενο του βρασμού, αλλά και στην ίδια την ύπαρξη του αυγού. Ο βρασμός είναι ένα φυσικό φαινόμενο. Το αυγό ένα Ον. Ή τουλάχιστον ήταν εν δυνάμει, πριν το βράσουμε…

Και να που μια τόσο απλή και συνηθισμένη πράξη μας όπως το βράσιμο ενός αυγού, μας φέρνει αντιμέτωπους με το «κανιβαλιστικό» Σύμπαν. Γιατί από την δική μας ανθρώπινη σκοπιά, το Σύμπαν «τρέφεται» από τις «σάρκες» του. Από την Συμπαντική, συμβαίνουν απλά ενεργειακές μεταβολές.
Τώρα που αρχίσαμε λοιπόν να σηκώνουμε τις παρωπίδες μας, ίσως είναι το σωστό timing να εξετάσουμε ιδωμένο και από την συμπαντική σκοπιά, και όσο αυτό είναι δυνατό με τις περιορισμένες γνώσεις μας, το θέμα των ενεργειακών «επιθέσεων» από τις οποίες βαλλόμαστε συνεχώς. Ακόμη, είναι πια καιρός να δράσουμε κατάλληλα ο καθένας ατομικά ώστε να μειώσουμε στο ελάχιστο δυνατό κάθε τέτοια επίθεση, είτε είναι αθέλητη είτε εσκεμμένη. 

Όμως τι είναι αυτό που θα έπρεπε να θεωρείται «ενεργειακή επίθεση»;       
Κάθε Βιοπεδίο δονείται στο δικό του ιδιαίτερο φάσμα συχνοτήτων. Οποιαδήποτε ενεργειακή επιρροή παρενοχλεί την απρόσκοπτη αυτή δόνηση πρέπει να θεωρείται «επιθετική». Αυτό σημαίνει πως Ιδανικό Περιβάλλον διαβίωσης μπορεί να είναι μόνο εκείνο στο οποίο το κάθε Ον ζει Αρμονικά με τον Εαυτό του και το Σύμπαν χωρίς να επηρεάζεται και να επηρεάζει δυσμενώς κανέναν και τίποτε. Μισό! Πριν κάνετε "κλικ" στις σελίδες αναζητώντας το επόμενο άρθρο χαμογελώντας ειρωνικά, σκεφτείτε πως ζούμε σ’ ένα Σύμπαν με άπειρες δυνατότητες και πως δεν είμαστε μόνο παρατηρητές αλλά και συμμέτοχοι στην διαμόρφωση της όποιας «πραγματικότητας». Και πως ζούμε σ’ αυτήν που μας αξίζει σύμφωνα με «με τα μυαλά που κουβαλάμε». Τώρα αν θέλετε συνεχίζετε το διάβασμα ή προχωράτε παρακάτω. Η επιλογή, όπως και ΚΑΘΕ ΕΠΙΛΟΓΗ, είναι δική σας! 

Ωστόσο δεν πρέπει να παραβλέψουμε το γεγονός πως υπάρχουν Φυσικές συχνότητες που είναι δυσμενείς για τα Βιοπεδία. Στην Φυσική το αχανές φάσμα των συχνοτήτων έχει ονομαστεί Ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία και ορίζεται ως το είδος της ενέργειας που μεταδίδεται με τη μορφή κυμάτων, δηλαδή τοπικών και χρονικών μεταβολών του Ηλεκτρικού και του Μαγνητικού πεδίου.
Οι μεταβολές αυτές επηρεάζονται σε πλανητικό επίπεδο από τις καιρικές συνθήκες (πχ καταιγίδες όπου το φυσικό ηλεκτρικό πεδίο αυξάνεται), από την περιστροφή της Γης γύρω από τον Ήλιο, από τις εκλάμψεις του οποίου μεταβάλλεται το μαγνητικό πεδίο του πλανήτη μας (μαγνητικές καταιγίδες) και από τις ακτινοβολίες που δέχεται η Γη από το Διάστημα.
Όμως όλα αυτά αποτελούν το Φυσικό μας Περιβάλλον μέσα στο οποίο γεννιόμαστε και επιβιώνουμε, τουλάχιστον ως είδος, παρ’ όλο που σε ατομικό επίπεδο πάντα υπάρχουν απώλειες εξ αιτίας των δυσμενών επιδράσεων. Για παράδειγμα, η επιστημονική έρευνα έδειξε πως κατά την διάρκεια των ηλιακών εκρήξεων βρίσκονται σε έξαρση επιδημίες γρίπης, αυξάνεται η θνησιμότητα από καρδιο-νευρολογικές παθήσεις, τα κρούσματα μηνιγγίτιδας και, κάτι που είναι ευρέως γνωστό, επηρεάζεται η ψυχολογία ευαίσθητων ομάδων του πληθυσμού.

Δυστυχώς σε όλη αυτή την Φυσική «επιθετική» κατάσταση, ερχόμαστε να συμβάλλουμε κι εμείς με την δράση μας. Έτσι, από την εποχή που ανακαλύφθηκε ο ηλεκτρισμός έως σήμερα που η τεχνολογία έχει σημειώσει αλματώδη ανάπτυξη, το περιβάλλον μας έχει πλέον αλλάξει ριζικά και όχι μόνο στο ευκλείδειο και νευτώνειο επίπεδο. Αλλά ας ξεκινήσουμε από τα αισθητά.
Και για να μην πάμε μακριά, μέσα στο ίδιο μας το σπίτι κυριαρχεί η συχνότητα των 50 Hz του δικτύου της ΔΕΗ από το οποίο τροφοδοτούνται οι ηλεκτρικές συσκευές. Η παρουσία της είναι διαρκής και ακτινοβολεί ακόμη και μέσα από τους τοίχους, εφ όσον εκεί βρίσκονται εγκαταστημένα τα καλώδια παροχής. Ακόμη, με την παρουσία των ηλεκτρονικών υπολογιστών και των φούρνων μικροκυμάτων προστίθενται και υψηλότερες συχνότητες (MHz).   

Οι πιο ευαίσθητοι από εσάς είναι πολύ πιθανόν να αντιλαμβάνεσθε την ύπαρξη των επιπρόσθετων μη φυσικών ΗΜΓ πεδίων μέσα στο σπίτι σας, κυρίως όταν αυτά εξαλείφονται κατά την διάρκεια διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος από την ΔΕΗ. Είναι κάτι αντίστοιχο με το ότι «δεν ακούμε» κάποιο συνεχή ήχο που έχουμε συνηθίσει και αντιλαμβανόμαστε πως τον ακούγαμε μόλις αυτός σταματήσει.
Εκτός από τις συχνότητες που οφείλονται στο ηλεκτρικό δίκτυο υπάρχουν βέβαια και εκείνες που εκπέμπονται από ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς (300KHz – 500MHz), σταθμούς κινητής τηλεφωνίας (900 MHz) και σταθμούς ραντάρ και δορυφορικών επικοινωνιών (GHz).
Εδώ να προσθέσουμε πως κατά μήκος των αγωγών υψηλής τάσης εντοπίζεται και συσσώρευση της κοσμικής ακτινοβολίας που δέχεται η Γη, με αποτέλεσμα και ύστερα από σχετικές έρευνες, ασφαλής να θεωρείται η περιοχή μετά από απόσταση 200 μέτρων!

Μέσα από επιδημιολογικές έρευνες έχει δειχθεί πως στο σύνολο των ανθρώπων που κατοικούν σε περιοχές βεβαρημένες ηλεκτρομαγνητικά είναι αυξημένα τα κρούσματα: αιφνίδιου βρεφικού θανάτου, παιδικού καρκίνου, οξείας μυελώδους λευχαιμίας, αποβολών των εγκύων γυναικών, καρκίνου του στήθους, ανάπτυξης εγκεφαλικών όγκων και λεμφωμάτων. Επειδή όμως δεν έχει αποδειχθεί ή τουλάχιστον δεν έχει ανακοινωθεί από επίσημους φορείς ότι έχει αποδειχθεί, εξακολουθούν να μη λαμβάνονται τα επιπλέον απαραίτητα για την αντιμετώπιση της κατάστασης μέτρα, παρά το πόρισμα της μελέτης της αμερικάνικης NCRP (Επιτροπή του Συμβουλίου προστασίας από της ακτινοβολίες), που διέρρευσε στο περιοδικό “Microwave News” το καλοκαίρι του 1995. 

Ωστόσο από σχόλια των ίδιων των συντακτών της έκθεσης που ήταν όλοι τους εμπειρογνώμονες μεγάλου επιστημονικού αναστήματος είναι φανερό ότι «…είχαν πλήρη συναίσθηση ότι η καθιέρωση ορίων επικινδυνότητας για την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία με βάση μόνο τα επιστημονικά στοιχεία (χωρίς τη θεώρηση και των τεχνο-οικονομικών συνεπειών), θα οδηγούσε στην κατάρρευση του σημερινού συστήματος παραγωγής και διανομής αγαθών.»
Και όχι μόνο! Δεν χρειάζεται να σας ζητήσω να φανταστείτε τη ζωή μας χωρίς την χρήση του ηλεκτρισμού! Όλοι μας έχουμε εμπειρία των διακοπών της παροχής από το δίκτυο, που συμβαίνουν κατά καιρούς! Άλλωστε το ζητούμενο δεν είναι να ζήσουμε χωρίς την τεχνολογία, αλλά η ασφαλής χρήση της.
Ας δούμε τώρα τι μπορούμε να κάνουμε εμείς, μέσα στα πλαίσια του δυνατού, ώστε να μειώσουμε τις δυσμενείς επιβαρύνσεις.

Κατ’ αρχήν μπορούμε να επιλέξουμε ώστε οι μόνιμες κατοικίες μας καθώς και τα σχολεία όπου φοιτούν (ή φυτούν αν θέλετε) τα παιδιά μας να βρίσκονται σε απόσταση μεγαλύτερη των διακοσίων μέτρων από γραμμές υψηλής τάσης.
Σε περίπτωση που πρόκειται να αγοράσουμε δικό μας σπίτι είναι φρόνιμο να το κάνουμε όταν αυτό βρίσκεται σε αρχικό στάδιο της κατασκευής του ώστε, ο πίνακας της ηλεκτρικής εγκατάστασης να τοποθετηθεί στο πλέον απόμερο σημείο του και να απαιτήσουμε από τον ηλεκτρολόγο να μην «στρίψει» μαζί τα καλώδια από ουδέτερους αγωγούς διαφορετικών κλάδων, διότι έτσι δημιουργείται ανισορροπία ρευμάτων με αποτέλεσμα μαγνητικά πεδία 10 mG ακόμη και σε απόσταση δύο μέτρων από τους τοίχους. Επίσης να δώσει παροχή από ξεχωριστή γραμμή στην πρίζα όπου θα συνδεθεί το ψυγείο (θα δούμε παρακάτω για ποιο λόγο). Οι γειώσεις, που έχουν καθοριστική σημασία για την αντιμετώπιση των πεδίων, πρέπει να γίνουν μέσω του υδραυλικού και αποχετευτικού συστήματος και όχι μέσω των σωληνώσεων παροχής νερού και να μην τοποθετηθεί σύστημα θέρμανσης με ηλεκτρικές αντιστάσεις στο πάτωμα, το ταβάνι ή τους τοίχους. Το κλασσικό καλοριφέρ είναι το πλέον ασφαλές.

Σε προσωπικό επίπεδο τώρα να μην χρησιμοποιούμε, παρά μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, το κινητό τηλέφωνο και κυρίως να αποφεύγουμε να το έχουμε μέσα σε τσέπες και γενικά σε επαφή με το σώμα μας. Ακόμη σε κάθε περίπτωση να αποφεύγουμε την χρήση, ηλεκτρικής κουβέρτας ή θερμοφόρας (μπορούμε να ζεστάνουμε το κρεβάτι πριν ξαπλώσουμε και μετά να την απομακρύνουμε), θερμαινόμενων στρωμάτων νερού, ηλεκτρικής ξυριστικής μηχανής και οδοντόβουρτσας, επιτραπέζιων λαμπτήρων φθορισμού, ηλεκτρικών ρολογιών (ξυπνητήρια) δίπλα στο κρεβάτι.
Τα υπνοδωμάτια να έχουν όσο το δυνατό λιγότερες ηλεκτρικές συσκευές τις οποίες να βγάζουμε από την πρίζα όταν δεν τις χρησιμοποιούμε. 

Να χρησιμοποιούμε όσο γίνεται λιγότερο και μόνο για ζέσταμα το φούρνο μικροκυμάτων, τον οποίο πρέπει να έχουμε τοποθετημένο σε ψηλό ράφι και να διατηρούμε απόσταση τουλάχιστον μισού μέτρου όταν βρίσκεται σε λειτουργία. Επίσης να αποφεύγουμε όσο γίνεται τη χρήση των σεσουάρ μαλλιών και της ηλεκτρικής σκούπας, την οποία μπορούμε να αντικαθιστούμε με την κλασσική όπου αυτό είναι δυνατό.
Να αντικαταστήσουμε τον υπολογιστή μας με ένα μοντέλο χαμηλής ακτινοβολίας και να καθόμαστε σε απόσταση πάνω από μισό μέτρο από την οθόνη του. Εδώ προσοχή ώστε να μην βρίσκεται κανείς στο πίσω μέρος της τουλάχιστον σε απόσταση ενός μέτρου.

Να διατηρούμε απόσταση πάνω από δυο μέτρα από την οθόνη της τηλεόρασης και να τοποθετήσουμε τα έπιπλα στο καθιστικό έτσι ώστε να μη βρίσκονται σε επαφή με ηλεκτρικές συσκευές, πρίζες και κυρίως από το σημείο εισόδου του καλωδίου παροχής ηλεκτρισμού από τη ΔΕΗ.
Στους χώρους εργασίας να μην υπάρχουν πολλοί ΗΥ και κυρίως να τοποθετούνται σε απόσταση ασφαλείας όχι μόνο για τους χρήστες αλλά και για όσους εργάζονται γύρω από αυτούς.
Τέλος, το βράδυ πριν κοιμηθούμε και όσο κι αν σας φαίνεται αστείο, να κατεβάζουμε τον γενικό διακόπτη της ΔΕΗ (γι αυτό και ζητήσαμε ξεχωριστή παροχή για το ψυγείο), αφήνοντας αναμμένα κεράκια (ρεσώ) ώστε να μπορούμε να κυκλοφορούμε όταν χρειάζεται. Άλλωστε οι φλόγες των κεριών δημιουργούν στην ατμόσφαιρα αρνητικά ιόντα, τα οποία είναι ευεργετικά για μας.

Όμως δυστυχώς  και σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσαν οι έρευνες σε παγκόσμιο επίπεδο, οι ΗΜΓ ακτινοβολίες χρησιμοποιούνται, επιθετικά και μεθοδευμένα, από τον στρατό και τις Μυστικές Υπηρεσίες των κρατών που διαθέτουν την αντίστοιχη τεχνολογία. Τα θύματα τους είναι είτε συγκεκριμένα άτομα (λόγοι πολιτικής σκοπιμότητας κλπ) είτε ο ευρύτερος πληθυσμός (νοητικός έλεγχος και καταστολή της ελεύθερης βούλησης). Για τον σκοπό αυτό έχουν δημιουργηθεί εδώ και πολλές δεκαετίες πολλά και γνωστά προγράμματα (MONTAUK, HAARP…) τα οποία και βρίσκονται σε εφαρμογή.

Όσον αφορά  την προστασία από αυτό τον σκοτεινό πόλεμο δυστυχώς δεν υπάρχουν εύκολοι τρόποι. Ο μοναδικός που υπάρχει για την ακρίβεια και είναι κατά 99,99% αποτελεσματικός, είναι η ισχυροποίηση του Βιοπεδίου μας και το τι σημαίνει αυτό και πώς επιτυγχάνεται θα το δούμε στη συνέχεια. Όμως ευτυχώς υπάρχουν οι Αιθερικοί Μετατροπείς, που βασίζονται στην τεχνολογία Wilhelm Reich, και που μας εξασφαλίζουν το βασικό στάδιο προστασίας σε επίπεδο Βιοπεδίου αλλά και ζωτικού χώρου ούτως ώστε να μπορούμε να έχουμε μια αρχική ευχέρεια κινήσεων πάνω στις οποίες θα στηρίξουμε την δράση για την αυτοάμυνα μας. Μετατρέπουν τις δυσμενείς συχνότητες, ενισχύουν τα επίπεδα της Οργόνης και αποκαθιστούν τη φυσιολογική της ροή, ώστε να μπορούμε να αντεπεξέλθουμε μέσω ψυχονοητικής εργασίας στην αντιμετώπιση των ανεπιθύμητων συντονισμών. Στο νευτώνειο σύμπαν εξουδετερώνουν τα μικροκύματα και τις μικρής ισχύος ιονίζουσες ακτινοβολίες, στο δε ριμάνειο εξουδετερώνουν τα βαθμωτά πεδία και το γεωπαθητικό στρες.  
(για λεπτομερείς πληροφορίες βλ http://www.onirocosmos.gr/erevna-tritwn/aitherikoi-metatropeis-orgonites.html )

Επί τη ευκαιρία να πούμε δε ότι, τα γνωστά Chemtrails (βλ Μετεωρολογικός πόλεμος) δεν επιδρούν μόνο μέσω του βιοχημικού μας συστήματος αλλά και με την συννεφιά που προκαλούν ρίχνουν σε χαμηλά επίπεδα την Οργόνη της ατμόσφαιρας με αποτέλεσμα όχι μόνο την καταστολή της ψυχολογίας μας αλλά και των ζωτικών μας λειτουργιών. Επιδρούν δηλαδή επιθετικά σε όλο τα φάσμα του Βιοπεδίου μας.
Ως Βιοπεδίο νοείται ο «σκελετός» του ανθρώπινου μετενεργειακού πεδίου. Στην παράδοση των Τολτέκων αναφέρεται ως το κουκούλι του ανθρώπου και παρά την διαφορά της ορολογίας θεωρείται επίσης ως ενεργειακό πεδίο. Στην ανατολική παράδοση είναι γνωστό ως αύρα και αποτελείται από το σύνολο των «σωμάτων» που απαρτίζουν κάθε Ον. Αυτά τα «σώματα», μη εξαιρουμένου του ευκλείδειου,  δεν είναι παρά επιμέρους επίπεδα συχνοτήτων δόνησης της Ύπαρξής μας και εκτείνονται μέσα στο χωρόχρονο σε μεγάλη «απόσταση» από αυτό που ο κοινός άνθρωπος αντιλαμβάνεται ως το σώμα του.

Τα διάφορα επίπεδα, των κοινών για όλους συχνοτήτων, θεωρούνται «Κόσμοι» και λειτουργούμε μέσα σε αυτά με το αντίστοιχο για κάθε επίπεδο «σώμα» μας. Έτσι αν θέλουμε να επέμβουμε και να επηρεάσουμε κάποιο από αυτά μπορούμε να το επιτύχουμε μέσω κάποιου άλλου ή όλων των υπολοίπων.
Εργαλείο μας σε αυτή την εργασία είναι βέβαια ο εγκέφαλος μας που βρισκόμενος μεν στο ευκλείδειο επίπεδο, χρησιμοποιεί το χαμηλό φάσμα των συχνοτήτων (ELF) για να έχει πρόσβαση στα υπόλοιπα επίπεδα Ύπαρξης μας, καθώς και στους διαφορετικούς «Κόσμους». Ακριβώς γι αυτό τον λόγο οι επίκτητες συχνότητες ELF θεωρούνται και οι πλέον επικίνδυνες. Παρεμβαίνουν στην απρόσκοπτη λειτουργία του εγκεφάλου, συντονίζοντας τον σε διαφορετικά πρότυπα λειτουργίας από τα δικά του. Θα μπορούσαμε να πούμε πως υπονομεύουν την ελεύθερη βούληση του.

Σε μια μάχη, χρειάζεται πρώτα απ’ όλα στρατηγική. Στη συνέχεια κάποιο αμυντικό οχυρό, ένας τόπος ή τρόπος προστασίας. Και βέβαια τα κατάλληλα όπλα και κυρίως η γνώση και η εξοικείωση της χρήσης τους.
 Όπως είναι ευνόητο, στην προκειμένη περίπτωση, η στρατηγική χρειάζεται να είναι ρευστή και να προσαρμόζεται από τον καθένα στις ανάγκες της στιγμής. Το οχυρό το δημιουργούμε με την βοήθεια των Αιθερικών Μετατροπέων και όσο για τα «όπλα» αντιλαμβάνεστε πως οφείλουν να είναι ενεργειακής φύσης, όπως και τα επιθετικά.

Εδώ, ανοίγει ένα άλλο κεφάλαιο που θα μπορούσε κανείς να πει πως άπτεται μαγικών πρακτικών. Ωστόσο, τώρα που αρχίσαμε να αντιλαμβανόμαστε ευρέως πως η παραδοσιακή «Μαγεία» δεν είναι κάτι ανεξήγητο, αλλά στηρίζεται σε φυσικούς νόμους, δεν έχουμε παρά να τους χρησιμοποιήσουμε για την αυτοάμυνα μας όπως άλλωστε συνέβαινε από την αρχή της Ιστορίας από όσους είχαν την αντίστοιχη γνώση.
Εκείνο που θα πρέπει να γίνει συνειδητό είναι πως όλοι ανεξαιρέτως οι άνθρωποι έχουν εν δυνάμει τις ικανότητες να το κάνουν και πως είναι μόνο θέμα εκπαίδευσης.
Η ιδιαιτερότητα στην προκειμένη περίπτωση είναι το ότι η χρήση αυτών των φυσικών νόμων, θα γίνει με στόχο την ενδυνάμωση του ατομικού μας ενεργειακού πεδίου σε όλα τα επίπεδα. Και αυτό σημαίνει, από πράξεις απλές όπως η σωστή διατροφή έως Βιοδυναμικές τεχνικές, αλλά και παραδοσιακές πρακτικές του εσωτερισμού.
Είμαστε εμείς οι ίδιοι Ενεργειακά Πεδία με την επιπλέον Ιδιότητα της συχνότητας της Ζωής. Ως τέτοια έχουμε άμεση πρόσβαση σε όλα τα υπόλοιπα ενεργειακά πεδία. Εκείνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να εστιάσουμε την προσοχή μας στο επιθυμητό αποτέλεσμα και να δράσουμε. Αυτό θα το επιτύχουμε μέσω της Θέλησης και της Φαντασίας. Η Φαντασία, λέει ο Ελιφάς Λεβί, όταν συμβαδίζει με τη λογική γίνεται μεγαλοφυΐα.

Τελειώνοντας, δεν θα έπρεπε να παραλείψουμε να αναφερθούμε κι σ’ εκείνους τους δυσμενείς συντονισμούς στους οποίους υποκείμεθα μέσα από την επαφή μας με τα υπόλοιπα Όντα που ζουν γύρω μας. Είτε αυτά είναι ανθρώπινα ή μη ανθρώπινα, γήινα ή μη γήινα, οργανικά ή ανόργανα.
Όπως καταλαβαίνετε, όσα από αυτά μπορούν να γίνουν αντιληπτά από τις ανθρώπινες αισθήσεις μας έχουμε και την ευχέρεια να τα αντιμετωπίσουμε ανάλογα με το αν μας αποσυντονίζουν και κατά πόσο.
Επίσης, έχουμε την ευχέρεια να αντιμετωπίσουμε και όσα μπορούμε να αντιληφθούμε, ας το πω απλά, με την έκτη μας αίσθηση, όσοι τουλάχιστον της αποδίδουμε την απαιτούμενη προσοχή!

Ωστόσο, υπάρχουν και «Καταστάσεις Ύπαρξης» για τις οποίες όχι μόνο δεν μπορούμε να μιλήσουμε αλλά ούτε καν να τις συλλάβουμε διανοητικά. Σ’ αυτή την περίπτωση, που ευτυχώς είναι οριακή, απλά…. αυτοσχεδιάζουμε! Όμως! Για να είμαστε σε θέση να το κάνουμε αυτό, πρέπει να είμαστε ήδη καλά εκπαιδευμένοι. 

Υπάρχουν όμως και απλά Τελετουργικά που λειτουργούν βάση του Νόμου της Μαγνητικής Αλυσίδας και που λόγω των αιώνων χρήσης τους έχουν αποκτήσει αυτόνομη Δύναμη επιρροής. Και μην σας σοκάρει η λέξη «Τελετουργικά», καθώς Τελετουργία είναι η κάθε πράξη που γίνεται με Εστιασμένη Πρόθεση.

Η Dion Fortune περιγράφει αναλυτικά τα πλέον απαραίτητα από αυτά στο βιβλίο της «Ψυχική Αυτοάμυνα» και καλό είναι να τα κάνουμε κτήμα μας και να τα χρησιμοποιούμε συστηματικά σε καθημερινή βάση. Ακόμη κι αν δεν μπορούμε να αντιληφθούμε τους δυσμενείς συντονισμούς που μας ταλανίζουν, δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν κι έτσι θεωρώ πως είναι απαραίτητη η χρήση τους ώστε να διασφαλίζουμε ένα «καθαρότερο περιβάλλον» διαβίωσης.

Ας ξεκινήσουμε κάνοντας ως πρώτο βήμα μια αναθεώρηση του τρόπου και του περιβάλλοντος της ζωής μας και στη συνέχεια ας καταστρώσουμε ο καθένας τη δική του στρατηγική. Υπάρχουν μέσα και τρόποι για να επιτύχουμε αποτελεσματική αυτοάμυνα, αρκεί να μπούμε στη διαδικασία της Δράσης!
           


Εξωτερικές Διαδρομές © Ειρήνη Λεονάρδου

















 
  




           

Δεν υπάρχουν σχόλια: